Hou mij op de hoogte van Kindervreugd nieuws


Speeltuin Kindervreugd is in de winter periode geopend op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Vanaf de voorjaarsvakantie weer bijna elke dag geopend. Zie hier alle openingstijden.

Zie hier de foto's van het Sintfeest.

Lid worden kost €19,00 per gezin (de kinderen mogen dan mee doen aan het paas-eieren zoeken en de activiteiten rond 5 december). Als u lid wordt dan kunt u ook gratis naar één van de andere speeltuinen. Klik hier om lid te worden of kom naar de speeltuin.

Lever uw oud papier bij ons in (24 uur per dag, 7 dagen per week) wij sparen voor nieuwe speeltoestellen, lees meer.

waar spelen nog echt mogelijk is

 • waar de kinderen geen last hebben van razende auto’s
 • waar u als ouder een heerlijke middag met uw kind kunt beleven

Een speeltuin waar van alles te vinden is zoals:

 • schommels
 • een zandbak
  (scheppen, harken, emmers zijn aanwezig)
 • twee torens met het kruipnet er tussen en een grote suisbuis
 • de wip
 • een mosterdpot
 • een klimrek
 • een heuvel
 • het Tollewiel: een wip/schommel toestel
 • een combinatie speeltoestel voor de kleintjes
  (hier zijn twee glijbanen, een helling, een kruipbuis, twee uitkijkposten,een winkeltje, een brandweerstang en een zandbuis)

Er is ook een apart gedeelte voor de peuters, zo zijn ze goed in de gaten te houden.

Iedereen mag spelen in speeltuin Kindervreugd van heel klein tot dat de kinderen zich zelf te groot vinden (ze kunnen dan altijd nog gebruik maken van het voetbalveld naast de speeltuin). Kinderen tot zes (6) jaar dienen onder begeleiding van een ouder te zijn.

Die hoeft zich dan niet te vervelen want u kunt plaats nemen op ons terras of op één van de vele bankjes die in de speeltuin staan. Op het terras kunt u een consumptie kopen tegen een geringe prijs.

Er is altijd een toezichthoud(st)er aanwezig die het spelen in de speeltuin kritisch in de gaten houdt en zo nodig ook de kinderen wijst op het onveilige spelen waar ze mee bezig zijn, want spelen is leuk maar het moet wel veilig gebeuren. De speeltuin wordt bijgehouden door een klein groepje enthousiaste vrijwilligers die de veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel hebben staan.

Omdat het onderhoud van de speeltuin een hoop kost is spelen in de speeltuin niet voor niets maar is bijna voor niets. De toegang van de speeltuin is € 1,00 per dagdeel voor kinderen (volwassene zijn gratis), een lidmaatschap voor een heel jaar kost €19,00 per gezin (ook mogen de kinderen dan mee doen aan het paas-eieren zoeken en de activiteiten rond 5 december). Als u lid wordt dan kunt u ook gratis naar één van de andere speeltuinen.

Wilt u de speeltuin alleen steunen dan kunt u dat doen voor minimaal €5,00 per jaar.

Met het geld dat hierdoor binnen komt aangevuld met subsidie van de gemeente kunnen de vrijwilligers de speeltuin onderhouden.

Dus kom eens kijken in speeltuin KINDERVREUGD gelegen aan de Huiderlaan te Beverwijk ( de ingang is achter de flat aan de Wilgenhoflaan ).